Αλλαγή γραμματοσειράς
Ημερομηνία Τετ Δεκ 08, 2021 10:08 pm
foss.aueb.gr
Αρχική Κοινότητας Foss Aueb Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

Πρακτική Άσκηση στο Εξωτερικό με την AIESEC

Νέα Events, Ημερομηνίες, Μέρη, ότι χρειάζεστε για να έρθετε να μας βρείτε από κοντά

Πρακτική Άσκηση στο Εξωτερικό με την AIESEC

Δημοσίευσηαπό diversity » Σάβ Μάιος 28, 2011 4:48 pm

Γεια σας παιδιά! Όλα καλά;

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011, στις 19:00 , στην αίθουσα Α24 θα λάβει χώρα ενημερωτικό σεμινάριο της AIESEC σχετικά με τις ευκαιρίες που υπάρχουν για πρακτική άσκηση σε χώρες του εξωτερικού.
Απευθύνεται κυρίως σε όσους επιθυμούν να φύγουν για πρακτική άσκηση ή εθελοντικό πρόγραμμα τους μήνες Αύγουστο-Οκτώβριο.
Όσοι θέλουν να παρευρεθούν στο σεμινάριο, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους ΕΔΩ.
Για πιο αναλυτικές πληροφορίες, σας παραθέτω και την ανακοίνωση.

Σίγουρα ξέρεις την AIESEC, ως τον μεγαλύτερο παγκόσμιο φοιτητικό οργανισμό, που δίνει κάθε χρόνο σε 10.000 φοιτητές από όλον τον κόσμο την ευκαιρία να ξεπεράσουν τα όριά τους, να ταξιδέψουν σε μια εντελώς ξένη χώρα και εκεί να αποκτήσουν ανεκτίμητες εμπειρίες, επαγγελματικές και όχι μόνο. Γνωρίζουν νέες κουλτούρες, ταξιδεύουν σε πρωτόγνωρα μέρη, κάνουν φίλους από ολόκληρο τον κόσμο και βλέπουν πως λειτουργούν οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί του εξωτερικού, εξασκώντας το αντικείμενο σπουδών τους ή/ και βοηθώντας την τοπική κοινωνία με το έργο τους!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης με την AIESEC ΟΠΑ και ταξιδέψτε σε χώρες του εξωτερικού δουλεύοντας πάνω στο αντικείμενο των σπουδών σας ή συμμετέχοντας σε ένα από τα αναρίθμητα εθελοντικά προγράμματα που τρέχουν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Μέσω του Προγράμματος Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης, δίνεται η δυνατότητα σε φοιτητές και πρόσφατους πτυχιούχους κάτω των 29 ετών να εργαστούν σε μια επιχείρηση σε τομείς όπως MARKETING, ACCOUNTING, FINANCE, BUSINESS ADMINISTRATION, SOFTWARE PROGRAMMING, WEB DEVELOPMENT, HUMAN RESOURCES, LOGISTICS κλπ.

Ακόμα, δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΜΚΟ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ώστε να συμβάλλουν μέσα από την εργασία τους σε σχετικούς τομείς των ενδιαφερόντων ή σπουδών τους στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Στα προγράμματα αυτά καλύπτονται η στέγη και η τροφή στους συμμετέχοντες.

Αν θες και εσύ να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης και ενδιαφέρεσαι να φύγεις τους μήνες Αύγουστο-Σεπτέμβριο-Οκτώβριο-Νοέμβριο για πρακτική άσκηση ή/και εθελοντικό πρόγραμμα από τέλη Ιουλίου μέχρι και Νοέμβριο, είναι απαραίτητο να παρακολουθήσεις το ενημερωτικό σεμινάριο την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 στις 19.00, στην αίθουσα Α24..

Η συμμετοχή είναι υποχρεωτική για όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης με την AIESEC ΟΠΑ, καθώς εκεί θα δοθούν όλες οι σχετικές πληροφορίες.

Για συμμετοχή στο σεμινάριο, συμπληρώστε την αίτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο
http://tinyurl.com/3r3fukk
Αν δεν μπορείς να παρευρεθείς για κάποιο σοβαρό λόγο, συμπλήρωσε σχετικά στο τέλος της αίτησης με ένα σχόλιο.

Προθεσμία online αιτήσεων Πέμπτη 2 Ιουνίου.

Σημείωση: Στο Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι φοιτητές και πρόσφατοι απόφοιτοι του ΟΠΑ, από τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στις Υπεύθυνες του Προγράμματος Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης της AIESEC ΟΠΑ, Χάρις Χαραλαμπίδη και Ειρήνη Σοφικίτη, στα charis.charalampidi@aiesec.net και eirini.sofikiti@aiesec.net.

AIESEC Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Patision 80 | 10035 | Athens | Greece
Tel: +30 210 8203739| email: aiesec.athens@gmail.com| http://www.aiesec.org/greece/athens

follow us on Facebook, Twitter
diversity
Open Member
 
Δημοσ.: 1
Εγγραφη: Σάβ Μάιος 28, 2011 4:32 pm

Επιστροφή στην Ανακοινώσεις

cron
foss.aueb.gr

Μελη σε συνδεση

Συνολικά υπάρχει 1 μέλος συνδεδεμένο: 0 εγγεγραμμένο, 0 κρυφοί και 1 επισκέπτης (με βάση τα μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 252 την Πέμ Σεπ 09, 2021 4:43 pm

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Γενέθλια

Κανένα μέλος δεν έχει γενέθλια σήμερα