Όσοι θελήσετε να τρέξετε την εφαρμογή μου, αν έχετε αρκετή όρεξη, μπορείτε να την τρέξετε σε περισσότερους από έναν υπολογιστές (όσο περισσότεροι χρήστες, τόσο το καλύτερο, γιατί τόσο πιο τεκμηριωμένα αποτελέσματα θα έχω). Και επειδή εδώ φαντάζομαι οι περισσότεροι είμαστε Linuxades, ελπίζω να τρέξετε τουλάχιστον την Linux version της εφαρμογής μου. Χρήστες Windows θα βρω σίγουρα και αλλού, αλλά αν θέλετε, προφανώς το τρέχετε και από Windows.
Εννοείτε επίσης ότι αν θέλετε μπορείτε και να το διαδώσετε. Όπως είπα, όσο πιο πολλοί χρήστες, τόσο καλύτερα.
Να προσθέσω ότι δεν είναι κάτι χρονοβόρο το να τρέξει η εφαρμογή. Απλά την καταβάζετε και την τρέχετε και απλά την αφήνετε να ολοκληρώσει και δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο. Αφού τρέξει επιστρέφει στην βάση μου καποια δεδομένα που θα επεξεργαστώ για να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Είναι κάτι αντίστοιχο με ερωτηματολόγια που χρησιμοποιούνται σε άλλες ακαδημαικές έρευνες αλλά είναι κάτι σαν ένα "ερωτηματολόγιο πληροφορικής"

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και είμαι ανοιχτός σε σχόλια και επισημάνσεις
Υ.Γ.: Δεν βρήκα κάποιο section κατάλληλο για να βάλω το θέμα μου. Αν πιστεύουν οι moderators ότι είναι καλύτερο να πάει κάπου αλλού, ας το μεταφέρουν.